Koalor, dyk och fallskärmshopp!!

Hej hej på er!
Våra senaste tre dagar har varit rätt galna faktiskt..
I Onsdags så träffade vi en koala som hette Harvey, vi fick hålla och gosa med honom på ett zoo här i Cairns. Vi blev jättekära och ville väldigt gärna ta med honom hem och ha honom som våran son!
Igår, Torsdag så åkte vi ut på barriärrevet och dök med tuber, vi var nere på cirka 8 meters djup! Vi såg allt ifrån hajar, sjögurkor, rockor och massor med roliga fiskar. Vi hittade tillochmed Nemo! Vi har aldrig dykt innan och därför var det väldigt spännande. Båten/turen som vi åkte med heter "Passions of paradise" och var underbar, vi fick jättegod mat, det bjöds på trolleri och all besättning var supertrevliga - rekommenderas!
Idag har det varit Fredag och vi har faktiskt hoppat fallskärm.... Det var det galnaste vi har varit med om, ingen av oss kan riktigt beskriva känslan av att kasta sig ut från ett flygplan 4200 meter upp i luften. Detta är det högsta fallskärmshoppet man kan göra här i Australien, alltså 14.000 feet! Vi blev upphämtade på vårat hostel på morgonen vid halv 10 för att sedan åka 2 timmar till Mission Beach, där gjorde vi ett säkerhetssnack och sedan väntade vi på att få åka iväg till flygplatsen. Flygplatsen låg 20 minuter ifrån kontoret/stranden/landningsplatsen och sedan var det en 20 minuters flygtur upp till rätt höjd. Känslan av att få kasta sig ut genom planet går inte att beskriva, och vi är fortfarande mållösa! Det har varit tre galna dagar.
Imorgon säger vi hejdå till östkusten och åker hem.... Till Sydney, där vi ska försöka få jobb och tjäna ihop behövliga pengar! Vi ska bo på vårat älskade hostel Easy Go Backpackers, vårat andra hem. Ska bli skönt!
Hej så länge! /Micke&Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0