jobbbbbbb.

Hej och (ännu en gång) förlåt för dålig uppdatering! Det händer inte så mycket här i Sydney, förutom att vi jobbar lite och kinesernas nyår äntligen börjar gå mot sitt slut.
Jag har äntligen lyckats få mig ett jobb på ett lager, där packar jag barnkläder/skor. Inte så jättespännande, men helt okej ändå :) Hoppas på att få vara kvar där ett tag.
Jag/vi hade tänkt lägga upp lite bilder, men hostlets internet är ganska överbelastat på kvällen så det tar 100 år. Så det får bli två instagrambilder från Coffs Harbour sålänge.
/Anna









Australia day!

I måndags kom vi tillbaka till Sydney, inte så jätte kul kanske eftersom vi tänk att vi skulle dra oss upp mot kusten och plocka frukt! Men det får bli vid ett senare tillfälle. Idag är det iallafall Australia day! Vi har inte direkt firat, för Micke jobbar nu ikväll/natt och jag ska upp halv 6 imorgon för att åka iväg på mitt första endagsjobb! Yaaaaay! Sen blir det även jobb på måndag, som jag hoppas leder till mer jobb :)
Hoppas ni har det bra där hemma, för vi har det riktigt bra här!
/Anna!

Kanot och lite annat.

Igår (Onsdag) var vi ute och paddlade kanot i två timmar på Coff's Creek som är ån som går igenom Coff's Harbour, vi brände oss rätt bra på benen och det har vi fått sota för idag. Igår så badade vi även för första gången i poolen här på hostlet, det var riktigt najjjjjssss! På kvällen så gick vi ner till havet, gick längst stranden och kollade på stjärnorna. Det var varmt och skönt i vattnet (här börjar det låta som en "vuxen novell"), mjuk sand och inget folk - bara solnedgång (på fel sida) och fåglar, en riktig myskväll! Idag har vi tagit det lugnt, vi har gjort ett nytt försök att få se en koala i den botaniska trädgården (utan resultat..), vi har badat i poolen och nu sitter vi framför datorn och letar farmjobb (håll tummarna!). Imorgon är det fredag och vi har inga planer mer än att försöka få se lite solnedgång, det blir kanske lite chips eller något sånt gott till det. Ha det bra och trevlig helg /Från oss på andra sidan jorden! Micke&Anna.

Coffs Harbour!

Igår morse kom vi hit till Coffs Harbour, som varvades med regn, mulet och sol hela dagen. Vi gjorde inte så mycket mer än att gå runt och försöka "känna" staden, gick på koalajakt i den lokala botaniska trädgården (som var väldigt stor). I staden handlade vi lite mat och sådant för att sedan virra bort oss men tillslut komma tillbaka till hostlet och inchekningen! Sedan ringde vi till farmare som inte hade några jobb trots att vi fått höra att det skulle finnas, blev lite irriterade och smått panikslagna. Vi gick även ner till stranden och hamnen som var väldigt mysig. På kvällen var det lite BBQ, det grillades korv och till det var det sallad och lite smågott. Idag har det regnat hela dagen och spöregnar fortfarande, så vi sitter vid datorn och pillar lite. Snart ska vi försöka äta något, det lutar lite åt dom klassiska Woolworths nudlarna som är väldigt goda! Det funkar inte att lägga in bilder just nu, så vi gör det senare! Ni som har Instagram kan kolla lite där om ni vill! Sök på Dontreachout. Hej och hå! /Anna & Micke P.S. Möjligtvis så har vi något lurt på gång, men det berättar vi senare!

Mot Coffs Harbour!

Vi har varit här i Sydney lite mer än en vecka nu, känns som minst två. Vi har inte gjort så mycket annat än att gå runt i stan, sova, äta och sitta i solen. Och eftersom vi har uppdatterat så kasst så lägger vi upp några bilder från veckan som gått.
Och en annan grej! Vi lämnar Sydney kväll, äntligen! För att åka till Coffs Harbour, där vi förhoppningsvis får oss ett fruktplockarjobb :) kommer dock sakna EGB..
Utsikt från vårat rum på EGB (Easy Go Backpackers). Om ni någongång ska åka till Sydney, bo där! Bästa hostlet.
Darling Harbour. Bland de mysigaste ställena i Sydney, enligt oss!
Paddy's market! Allt från frukt till kläder och souvenirer.
Harry P är ute och åker i stan också!

Inget att göra? ÄT!

Har man inget att göra som vi blir det att man äter istället! Vi har testat lite nya grejer den här veckan, så det kan väl vara värt ett inlägg :)
Vi åt våra första jordgubbar för i år. Inte lika goda som svenska, men ändå.
Testade Macarons för första gången.
Även Cream puffs från China town. Smakar som jättesmå vaniljbullar, fast varma!
Minikulsglass! haha
Och såklart dessa chipsen <3 Bästa!
Sen får vi ju inte glömma våra älskade woolworths nudlar!

Onsdag 11 januari

Heeeey och ett litet förlåt för kass uppdatering! Det går lite sådär för oss just nu på jobbfronten.. Om det är någon som har något tips eller kontakt så hör gärna av er! Det vore awesome.
Idag har vi varit på Bondi beach och nu tänkte vi dra till chinatown för att unna oss lite käk.

Looove / anna&micke!


Äntligen framme!

Nu är vi äntligen framme i Sydney efter en lååååång flygresa! Klockan är kvart över ett på natten, så det blir snart sängen för oss :)

image description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Igen!

Nu testar vi igen, denna gången tillsammans från första början! Flyget lyfter om några timmar, så nästa gång skriver vi från Sydney!
Hoppas ni fortfarande vill följa oss på våran resa!

Anna&Micke <3


RSS 2.0