Viktigt!

Hej på er som läser/följer oss i Australien! Nu är det såhär, att vi - tro det eller ej - är hemma i Sverige igen. Det är för att min pappa gick bort i torsdags förra veckan. Det är bara tillfälligt som vi är hemma, vi åker ner till down under i Januari igen. Som sagt, pappa somnade in vid 6 tiden (Australien tid) i torsdags och det var inte direkt väntat men samtidigt inte heller oväntat iochmed att han har kämpat mot cancer sen i början på sommaren detta året. Så, vi tar nog en liten paus ifrån bloggen ett tag men lägger nog några inlägg ändå, om hur vi ändå på något sätt startar om vår resa tillsammans - för vi reste ju inte tillsammans ner, men det gör vi denna gången! Häng kvar, vi har mycket kvar att se och göra på andra sidan jorden, men först måste jag klara av detta här hemma i kalla Sverige. Vila i frid Pappa, 1948 - 2011 <3 /Micke

Fredag!

Sorry för lite halvkass uppdatering!
Idag är det iallafall fetfredag, så vi unnar oss en cupcake och äter pizza till lunch. Och ikväll blir det pommes & öl på Sidbar, sen jägermeister friday på Scubar!


Bondiii

Lite bilder från gårdagen i Bondi!


Bondi!

När vi gick ut idag var det över 30grader, så vi bestämde oss för att åka till Bondi beach! När vi kom dit blev vädret såklart sämre och det började regna. Men vi valde att trotsa vädret och stanna kvar ändå, vilket vi gjorde rätt i. Våran instinkt hade rätt, så vi gick runt lite, bland annat till några ställen där det är klippor och mellan 20 och 35 meter ner till vattnet! Där var även någon skulptur utställning. Vi kollade på en molnig solnedgång och tog lite kort, sen åkte vi buss/tåg tillbaka till Sydney, lagade nudlar och nu sitter vi och nördar med våra älskade iphones!
/anna&micke


3 månader!

Igår 3/11 hade jag och Anna 3 månader, men jag jobbade halva dagen så det blev inte så mycket "firande" (hur man nu ska fira 3 månader haha). Så idag låg vi kvar i sängen och mös, sen lagade vi mat och gick till parken och låg i solen och stekte. Nu är vi på rummet igen, nyduschade och ska snart gå ut en sväng och träffa lite folk/äta och dricka gratis på Scubar/Sidebar!

Förövrigt så har jag inte skrivit någon presentation av mig själv, förlåt, jag ska göra det :)
/Micke


ssssssydney!


image description

image description

image description

image description

image description


RSS 2.0