Kass uppdatering

Ännu en fredag här i Sydney, härligt!
I veckan har vi jobbat båda två, vilket känns riktigt gött. Äntligen börjar reskassan växa lite! Och imorgon ska vi till Taronga Zoo, YEY!
Från i söndags när vi gick över Harbour bridge

lite sent kanske

Alla hjärtansdag bjöd på jobb, cupcake, Monster och fyrverkerier. Kunde inte bli bättre!

TGIF

Nu är det fredag, igen! Och här händer inget nytt som vanligt. Jag (anna) jobbade till tolv idag sen spenderade vi någon timme på WTC kontoret. Efter det tänkte vi att vi skulle åka till stranden eftersom det var så fint väder, men såklart började det regna. Det blir alltid dåligt väder när vi tänkt göra något, haha. Ikväll ska vi iallafall till Sidebar och förhoppningsvis käka massor med gratis pommes!
Hejsålänge <3

IKEA!

I fredags åkte vi till IKEA, som ligger 10min utanför Sydney med tåg. Det kändes som om vi var hemma i Sverige igen för en liten stund. Köttbullarna var sjukt goda, det var en stor portion för ca 30 kronor. IKEAvistelsen avslutades med en god mjukglass! Vi har beslutat att vi definitivt ska åka dit igen innan denna resann är slut!

11 februari

Hej alla glada! Här kommer en lite sen uppdatering från oss i Sydney. För oss så känns det som att allting börjar ta fart (äntligen), jag har förresten förhoppningsvis fått jobb, jag ska packa DvDer vad jag har förstått det som. Om jag nu gör det, och Anna har sitt jobb så stannar vi nog här till Mars någon gång för att få ihop hyfsat bra med pengar för att kunna röra oss vidare! Såklart ska vi leva lite snålt också, visserligen så gör vi det redan - det bästa är att låtsas som att man inte har så mycket pengar så går det rätt bra!
Nu ska vi gå ut en runda medans solen håller på att gå ner!
Skepp o´hoy! /Micke
Här är några bilder från vårat solnedgångsmys förra helgen vid Operahuset!
En båt av det större slaget!

Äntligen helg!

Den första jobbveckan är gjord, så idag tog jag/vi en lååååååååång sovmorgon till halv två. GÖTT! Nu ska vi kanske ta oss en sväng ner till Operahuset, eftersom det äntligen är soligt och varmt ute (har i stort sett regnat och varit kallt hela veckan.. nästan som svensksommar). Annars har vi inget speciellt planerat för helgen, bara ha det gött :)
Hela George Street var avstängt för några dagar sedan, för att kineserna skulle ha någon parad. Så alla passade på att gå & sitta på vägen, bara för att!

Coffs Harbour bilder!

Här kommer några sena bilder från Coffs!
Utsikt över Jetty
Den botaniska trädgården.
Kinesiska delen i den botaniska trädgården.
Här bodde vi!

RSS 2.0