Veckan som gått

Söndag eftermiddag och veckan börjar gå mot sitt slut. Det är helt sjukt vad tiden går fort! Micke är och jobbar och jag sitter här och gör inte så mycket. Men ska snart gå iväg och handla :)

Den här veckan har vi båda jobbat, vilket känns gött! Jag har varit på två olika lager där jag har packat film-affischer och kläder. Klädlagret är nog det värsta jag har varit på. Första dagen hälsade inte ens chefen, utan konstaterade istället att jag var ny och att hon inte ville ha någon ny (som om det skulle vara mitt fel när det var hon som bad om extrapersonal) Men jag fick vara kvar ändå. Sen är alla allmänt otrevliga och skriker på varandara. Kul. Hoppas att jag kan få andra jobb till veckan, men risken finns att jag ska tillbaka dit. Men det är bara att bita ihop, för pengar behövs. För snart ska vi göra ett nytt försök att lämna Sydney och börja resa. Vi har inte bestämt vart vi ska börja, men när vi vet lovar vi att uppdatera er! :)

 

& eftersom jag inte har så mycket annat och göra så kan jag göra en liten lista med saker vi vill och hoppas att vi ska kunna göra innan vi åker hem till Sverige!

 

 

  • Fraser Island
  • Whitsyndays
  • Skydive
  • Dyka/snorkla i barriärrevet
  • Great Ocean Road
  • Ayers rock

 

Igår gick vi till Victoria Park. Det var papegojor överallt, vilket känns helt galet.

 

 

 Senaste tiden!

Då var det fredagkväll, sitter och väntar på att Micke ska sluta! Det har inte varit något jobb för mig denna veckan heller, men Micke har jobbat i stort sett hela veckan :) fast på måndag och tisdag har jag äntligen fått mig lite jobb.
Det har varit awesome väder idag, så jag har inte gjort så mycket annat än att bättra på brännan i Botanic garden!
I tisdags så åkte jag, Frida & Karin till Balmoral beach. Dyrt att åka dit, men inga människor om man jämför med Bondi, vilket var sååå skönt!
Micke har fyllt 20 år också! Det firade vi med att äta så mycket vi bara orkade på Pizza hut. Vi båda vet inte när vi var så mätta sist. Det blir nog ett besök snart igen, hoppas jag!

Tummen ner för tisdagar!

Idag bevisade verkligen att tisdagar är den värsta dagen på veckan.
Dagen började som vanligt med att gå upp klockan 6, äta gröt och ta sig till tåget med Frida&Karin. Väl på stationen skulle jag köpa mig en ny veckobiljett, men av någon anledning så tänkte jag tanken att bara köpa en dagsbiljett, men gjorde det inte. På jobbet var det segare än vanligt och timmarna verkade aldrig vilja ta slut. Och när det var 10 minuter kvar så kommer en av våra chefer (om man nu ens kan kalla henne chef, jaja) och säger att det inte finns något jobb för oss imorgon och antagligen inte på hela veckan. Inte visste hon när dom behövde mer hjälp heller.. Men, det är bara att hålla tummarna för att dom ringer snart och säger att dom behöver mer hjälp!
Och till en helt annan grej, imorgon är det någon som fyller år. 20 år!!

/anna

Hörde jag fredag?

Hej på er! Vi är verkligen inte bra på att blogga, men det ska väl förhoppningsvis bli bättre någongång :) Den här veckan har vi båda jobbat varje dag, vilket känns gött. Jag slutade som vanligt 12 idag och Micke jobbar fortfarande (men jag tycker han kan komma hem snart). Annars händer det inte så mycket mer.. Jo! Det har regnat i tre dagar ... Inte kul.
Och Taronga Zoo förra helgen var awesome! Även om det inte riktigt var min tanke att se min första koala och känguru i Australien på zoo, men det blir ju inte alltid som man tänkt sig, som ni vet. Och det kommer nog upp lite bilder också, någongång :)
Om det är något ni undrar över eller så, så är det bara att fråga! /anna
EasyWay smoothies brukar vi unna oss ibland, sååååååå gött!

RSS 2.0