Fraser Island 2/3

Våran andra dag på Fraser!

Påvägen till Champange pools.
Champange pools
Påväg upp mot Indian Head
Vraket Maheno
En av många Dingos. På natten ylade dom precis vid vårat camp, läskigt, spännande och häftigt på samma gång.
Sista stoppet för dagen, Eli Creek. Eller Hangover Creek som det också kallas, för att vattnet är sååååå kallt.

Fraser Island 3/3

Tredje och sista dagen.

Åka 4w4!
On our way to lake Wobbie!
Lake Wobbie
Ralf och Iris var med och solade, såklart.
Haft tre underbara dagar i sanden! Har ni chansen att åka hit, så gör det, vi rekommenderar det starkt! Ni kommer, precis som vi - bli helt kära!

1770 & Cool Bananas

Sista kvällen här i 1770/Agnes Water, som varit en av våra favoriter här på östkusten! Hostlet har nog gjort det mesta, för det finns inte så mycket annat att göra än att hänga på stranden. Så om ni någon gång ska hit, bo inte på något annat ställe än Cool Bananas!
Idag testade jag mig på surfing för första gången och Micke som surflärare! Grymt kul, så det hoppas jag det blir mer av innan vi åker hem till Sverige.
Om några timmar tar vi den älskade GreyHoundbussen till Airlie beach och Whitsundays! Hörs snart igen.
En av många burgare vi ätit under resan! 7 av 10.
Vi har blivit lite hamburgs-reccensenter, och kommit fram till att småstads/lokala burgare är det bästa!
Micke fick leka lite med elden.

Fraser Island 1/3

Vi har så mycket bilder från Fraser så vi delar upp det i tre delar! En del för varje dag :)
A-team! Vi som delade bil under Fraser Island resan.
Kallt ska det vara!
Ralf och Iris var såklart med.
Vårat camp!
Och "kök".
Första dagen hann vi inte med så mycket annat än att fixa packning, sätta upp campet och bada här, i Lake McKenzie. Hur fint som helst med kristallklart vatten, perfekt för att fira en 20 årsdag! (Annas)
<3

Brisbane!


Surfers!

Surfers Paradise!

Byron Bay

Lite bilder från Byron! :)

Tillbaka från sanden!

Just nu sitter vi på hostlet i Rainbow beach, och ska snart ta bussen till 1770.

Dom senaste tre dagarna har vi varit på Fraser Island. Där har vi har sovit i tält, sett dingos, badat på massor av fina ställen och haft det allmänt gött, men sandigt! Tänkte låta bilderna tala om hur fint vi har haft det, men det får bli när vi har bättre internet. Hold on!

/anna&micke!

 


@ Brisbane.

Halloj! Nu har vi nästan varit på resande fot i en vecka. Hunnit med Byron bay, Surfers paradise och Brisbane. Imorgon åker vi vidare mot Rainbow beach och Fraser Island.
Vi har haft väldigt otur med vädret hela veckan, det har nästan regnat hela tiden. Så jag hoppas verkligen det blir bättre nu!
Just nu sitter jag och snor internet på Hungry jacks, medans grabbarna sitter med sina älskade datorer på hostlet (inte så jättekul alltid att vara ensam tjej och den utan dator haha). Annars idag har vi gått runt på stan, kollat något museum och så jag har träffat en klasskompis från gymnasiet, Yey!
Kan ju passa på att berätta lite vad vi har gjort annars!
I Byron Bay var det sol första dagen, så vi passade på att hyra cyklar och cykla runt lite i stan och längs stränderna. Vi försökte hitta vägen till fyren, men vi cyklade totalt fel och när solen gick ner och var påväg hem hittade vi såklart vart man egentligen skulle ha åkt. Andra dagen regnade det, så större delen av dagen satt vi inne på rummet.
Och i Surfers paradise trotsade vi vädret och hoppade i havet och hängde någon timma på stranden.
Jag önskar att jag kunde ladda upp lite bilder och visa hur fint det är här på andra sidan jorden. Men det får bli när jag har en dator. Ni får googla eller något istället! Haha :)
/anna

Hejdå Sydney, Hej Byron Bay och östkusten!

Imorgon lämnar vi Sydney och Easy Go Backpackers! Det känns lite sorgligt eftersom det har varit vårat hem nu som senaste tre månaderna. Vårat första stopp blir Byron Bay, där vi kommer vara i tre dagar och tre nätter. Sen stannar vi i Surfers Paradise, Brisbane, Rainbow beach, Fraser Island, 1770, Airlie beach, Whitsundays och Cairns. Vi ska också försöka hinna med att göra lite farmjobb på vägen, och nytt för denna gången är att Martin & Pontus från västerås hänger med oss! Det KAN även bli ännu sämre uppdateringar, för att nu har vi inte gratis internet och inte internet hela tiden..
Hoppas ni har haft en fin påsk där hemma!
/Anna&Micke!

RSS 2.0