Bilder

Operahuset


30 oktober

Har försökt att få upp lite bilder från i torsdags när Micke visade mig runt, men det vill inte funka just nu!
Nu sitter vi vid operahuset, sol och 22grader, inga fel! Imorgon flyttar jag in på Mickes hostel, så då blir vi sambos! Yey! :)

/anna


ÄNTLIGEN!

Äntligen, äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN!! Idag kom Anna hit och jag fick äntligen hålla om henne igen. Vi möttes på George St när hon var påväg med sin grupp till Work&Travel kontoret, jag såg henne på långt håll och kände redan hur glädjen spreds i mig. Där va hon, min Anna - vi möttes och kramades, det var den bästaste bästa kramen på länge! Två månader av väntan, så är det äntligenhon och jag igen, vi!

Ska för övrigt snart skriva en presentation om mig själv, men tyckte att detta var en viktigare uppdatering haha.

Love. /Micke


HEY SYDNEY!

FRAMME! orkar inte saga mer an sa just nu...!

HK

Flygplatsen i HK är STOR. Syns dock inte så mycket på bilden.


Heeeey Hong Kong!

Då har man landat i Hong kong!

Planet till London var försenat, så när vi kom fram hade vi inget annat val än att springa till gaten. Där visade de sig att dom tappat bort flera av våra väskor, men dom återfanns tillslut..! Sen var det en tolv timmars flygresa till Hong kong. Och försöka sova på flygplan när man inte har nackkudde är absolut inte det skönaste. Men nu är jag och gänget framme iaf. Så nu är det några timmars väntan, och sen 9 timmars flyg till Sydney. Längtar verkligen tills jag kommer fram och får träffa Micke igen :)

/anna

Snart!

Sitter på Landvetter, så nu är det bara några minuter innan planet är i luften. Just nu är jag så sjukt taggad och orkar knappt vänta på att få komma iväg :)
Landar iaf först i London, sen vidare till Hong kong och Sydney!

The best is yet to come! <3

/anna

Om Anna.

Jag vet att jag har lovat en presentation, så här kommer den! Micke får faktiskt skriva sin egen :)

Jag heter Anna Lundström, 19 år och bor utanför Karlstad. Tog studenten i juni, och efter det har jag inte gjort så mycket mer än att njuta av ledigheten.
Det var inte riktigt planerat att jag skulle åka, men så träffade jag min Micke, resten kan ni nog klura ut själva. Dagen efter att han hade lämnat Sverige så ringde jag och bokade mig en resa jag också. Det var ju nu jag hade chansen att göra mitt livs resa, se världen, växa som person, träffa nya människor och få vara med Micke! så varför backa ur?


8 timmar

Nu har jag lämnat Ulvsby och är nu påväg till Lerum. (ska dit en snabbis innan jag åker till Landvetter). Att åka ifrån allt här hemma känns väldigt konstigt, och overkligt. Jag tror fortfarande att jag ska vakna upp som vanligt i min säng imorgon.
Min katt, misse mull (som egentligen heter solo) verkade förstå att jag skulle lämna honom, och det gör nästan lite ont i hjärtat. Trots att han är en katt så är han bland de bästa jag vet!
Och nu när jag sitter i bilen tänker jag på att nästa gång jag åker här så är det grönt och sommar igen. Och jag kommer nog se allt med mycket andra ögon.

/anna

1

Oj, jag åker imorgon!? Har fortfarande inte fattat det..! Är nästan färdigpackad, så nu fattas bara mina flickor som kommer hit på middag ikväll :) Som jag kommer sakna alla!

Sydney, Easygo Backpackers 23:35

Klockan är 23:35 här i Sydney och det är galet varmt här i rummet. Jag lyssnar lite på Bon Iver och ska strax sova, jobb imorgon i Redfern - ska bära möbler tror jag (tjohoo)! På lördag är det uppriggning i Operahuset för Australias Next Topmodel, coolt!

Bon Iver - Towers <3


Love and Rockets. /Micke


Jobba i Australien

http://www.worktravelcompany.se/country-program.cfm?country=Australien 

7 dagar!

Nu är det bara en vecka kvar innan jag lämnar landet! Sen kan jag och Micke äntligen börja våran resa tillsammans ♥ det kommer bli awesome! (för er som inte vet så har Micke varit i Sydney sen den 1 september)

Lovar att skriva en liten presentation av oss här innan jag åker!

/anna


HEEEY & VÄLKOMMEN TILL OSS!

...Och vi ska snart presentera oss.


RSS 2.0